miércoles, 18 de junio de 2014

WIKISPACES



El treball d'anàlisi d'una escola el farem a través de l'aplicació "Wikispaces". Tota la classe hem anat a l'aula d'ordinadors i hem creat una  wiki pel grup classe. http://pdaaad2014.wikispaces.com.




El treball consisteix en vistar una o dues escoles i analitzar diferents aspectes d'aquestes (currículum, organització escolar, metodologia, avaluació, projecte educatiu, etc.). El treball escrit es penjarà a una "Wiki" comuna a tota la classe i el treball s'exposarà oralment. 

Què és el Wikispaces? 

Un wiki, o una wiki, és un lloc web que les seves pàgines poden ser editades per múltiples usuaris, per tant, permet desenvolupar un aprenentatge col·laboratiu a través d'internet. Els usuaris poden crear, modificar o esborrar un mateix text que comparteixen. El wikispaces permet fer múltiples coses, com a professors podem utilizar-lo per enviar tasques, facilitar un projecte als alumnes, etc.





Com s'utilitza el Wikispaces?

A continuació un petit tutorial del Wikispaces




A l'aula d'ordinadors ens hem posat a buscar diferents escoles on anar. Finalment, hem  decidit anar a l'Escola LIberi i a l'Escola Carles I.



També hem decidit utilitzar el programa Glogster per elaborar la presentació escrita del treball amb la finalitat  de fer-ho més atractiu i més creatiu. 



A continuació un exemple de l'aplicació del Glogster al nostre treball.










No hay comentarios:

Publicar un comentario