martes, 17 de junio de 2014

EL MEU BLOG. LES TIC



Aquesta sessió l’hem dedicat a la creació del nostre blog que serà un dels elements objecte d’avaluació de l’assignatura. L’aula s’ha dividit en dos grups.  Les instruccions  per a la creació del blog eren molt simples, únicament havíem de tenir un correu electrònic gmail.  A partir d’aquí nosaltres mateixos hem hagut d’anar descobrint com funcionava a través de l’assaig  error.

Els docents hem de ser autodidactas i tenir iniciativa en l’ús de les noves tecnologies. La societat actual avança ràpid i de forma contínua a nivell teconològic, i nosaltres hem d’estar al ritme d’aquests avenços. De fet,  en un article que en Martí va compartir amb nosaltres s’explica el fet que a l’Índia uns infants van aprendre   a utilitzar l’ordinador sense haver-ne vist mai cap abans i sense l’ajuda de cap adult.

Què són les TIC?  

Són les  “Tecnologies de la informació i de la comunicació” El concepte de TIC   i fan referència  als elements i les tècniques utilizades en el tractament i transmissió de les informacions, principalment d’informàtica, internet i telecomunicacions.
Les TIC són eines per a estimular l’aprenentatge d’un contingut. Utilizar la tecnologia per que els alumnes aprenguin  permet millorar la qualitat de l’aprenentatge facilitant l’accés a recursos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario